keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Juna-aseman pyöräparkki tuhdisti hangessa

Lappeenrannan Matkakeskuksen pyöräparkki on surullisessa jamassa. Aiemmassa postissa Lappeenranta vastaan Kouvola on jo asiaa aiheesta.

Talvi tulla tupsahti taivaalta joskus marraskuussa ja parin aamuisen asemalle saapumisen ajan katselin aseman täysin heitteille jätettyä pyöräparkkia etsiessäni korvaavaa pysäköintipaikkaa fillarille. Joulukuun alussa näky oli tämä:

 Ja viikkoa myöhemmin näytti tältä:

En enää malttanut olla antamatta palautetta VR:n lipunmyyntiin telineiden tolasta. Pyysin lumitöitä tehdyksi. Ystävälliset asiakaspalvelijat eivät olleet varmoja kenen ylläpidossa pyöräparkki on, mutta lupasivat selvittää asian ja välittää tiedon oikealle taholle. Nyt tammikuun puolessa välissä näky on tämä:

Guten tag vaan sinne kunnossapidon vastaavalle, missä lienetkin. Lumen valtaamissa telineissä on kyllä yksi hyvä puoli: nykytilanne paljastaa mitkä pyörät ovat hylättyjä. Eli suunnilleen kaikki mitä näissä kuvissa näkyy. Ja oletan että myöskään nämä ostoskärryt eivät ole päivittäisessä aktiivikäytössä:
 
Esitänkin siis seuraavaa: pyöräparkki on otettava kunnollisen kunnossapidon piiriin ja samalla tulee siivota hylätyt pyörät pois. Vaikka poliisin huutokaupan kautta uudelleen varastettavaksi mutta pois noista telineistä. Esimerkkiä pyörien siivoamiseen voi ottaa mm. Helsingistä (linkki Metro-lehden uutiseen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti